Tartine cu icre capelin si anchoise

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
19 Ian 2010 | 20968 vizualizari

de obicei ideile de meniu imi vin ori deschizand frigiderul si vazand ce mai am in el , ori in fata raftului in magazin . de data asta am vazut la magazin doua dragute borcanase , unul negru , unul rosu si mi-am zis ,, haideti cu mine !!! ''

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 19.01.2010, 13:07
Sunt aspectuase si cred si tare bune! imi place ca ai recomandat si bautura. E la chestii de astea nu ma pricep, recunosc.
la 19.01.2010, 20:38
arata ca tot ceea ce faci foarte frumos colorat si vesel.

adinuta nici eu nu ma pricep parerea mea e sa lasam bautura deoparte sau sa o punem pe masa chiar numai la ocazii
la 19.01.2010, 20:50
ai alternat culorile ,formidabil!
la 19.01.2010, 21:14
toata viata , casa si ,, papica mea "" e plina de culoare , mai putin hainele [ ca nu-mi permite silueta ]
nu e o rusine sa nu stii ceva , eu cand am vazut prima data icre negre , si erau originale , am mancat cu lingurita , de mi-a fost rau dupa aia
la 19.01.2010, 21:18
ia te rog sa te imbraci cu culorile care iti plac si te prind bine la culoarea tenului, ochilor ca nu numai oamenii slabi se imbraca colorat...sa nu spui ca porti numai haine inchise la culoare...
eu am o...chestie a mea, intotdeauna port ceva rosu , chiar daca sunt numai margele.
la 19.01.2010, 21:20
chiar azi mi-am luat o bluza rosie
cred ca am sa port rosu si la 90 de ani
la 27.06.2010, 20:11
e super platoul...asa de vesel!!!
la 10.01.2012, 09:57
Super!
la 10.01.2012, 10:02
Draga Miha, si eu acu vreo 20 de ani am descoperit icrele negre in Germania, si le/am facut pasta ca si icrele obisnuite . A iesit o pasta albastra L-a pauza de masa m/au intrebat colegele ce am pus intre feliile de paine. Eu foarte mandra, am raspuns, caviar!!! Au ramas socate , cand le/am spus ca noi in Romania mereu mancam la micul dejun caviar Dupa ce am aflat cum se mananca, icrele negre, mi/a dat seama ce gafa am facut!!!
la 11.01.2012, 15:04
O da , mereu invatam cate ceva
Cateodata in cele mai surprinzatoare moduri
Acum vreo 15 ani am fost la un mini -revelion unde era bufet suedez . Lumina era difuza , aproape ca puteai sa-ti bagi degetele in ochi . Tipa de langa mine ma intreaba ce e pe platoul imens din fata noastra [ eu cica cap de porc ] . Erau tentacule de caracatita .
Noroc ca era si muzica puternica si nu a auzit raspunsul

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking