Tartine cu icre de crap și hering

Postat de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri
3 Apr 2012 | 4651 vizualizari

Când vine vorba de icre îmi place să le simt gustul, în fond mănânc icre, nu ulei...:) Acasă nu am văzut să se pună griș în icre. Când am ajuns în București am observat „fenomenul” acesta...și din cauza faptului că aici se vând mult icrele de hering și-s sărate...mamă, mamă!!! Am ajuns să le spăl să scap de sare....În fine...

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 03.04.2012, 15:38
la 03.04.2012, 15:50
Nu exista ora din zi in care sa refuz icrele Ca sa scapi de sare, inainte de a le pregati pune deasupra lor o felie de paine inmuiata in apa sau lapte, tine cam 10-15 min.
la 03.04.2012, 16:00
Multumesc, Bunica! Am sa incerc. Eu am ajuns sa le spal apoi sa le storc bine in tifon steril.
la 03.04.2012, 17:10
super bune
la 03.04.2012, 17:57
foarte bune
la 03.04.2012, 18:57
imi place
la 03.04.2012, 21:11
la 03.04.2012, 21:46
Faina combinatie!!
la 04.04.2012, 21:27
buneeeee
la 05.04.2012, 10:34
imi place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking