Tartine cu icre de crap și hering
Postat de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri 3 Apr 2012 | 4651 vizualizari
Când vine vorba de icre îmi place să le simt gustul, în fond mănânc icre, nu ulei...:)
Acasă nu am văzut să se pună griș în icre. Când am ajuns în București am observat „fenomenul” acesta...și din cauza faptului că aici se vând mult icrele de hering și-s sărate...mamă, mamă!!! Am ajuns să le spăl să scap de sare....În fine...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 03.04.2012, 15:50
Nu exista ora din zi in care sa refuz icrele Ca sa scapi de sare, inainte de a le pregati pune deasupra lor o felie de paine inmuiata in apa sau lapte, tine cam 10-15 min.
la 03.04.2012, 16:00
Multumesc, Bunica! Am sa incerc. Eu am ajuns sa le spal apoi sa le storc bine in tifon steril.
la 03.04.2012, 17:10
super bune
la 03.04.2012, 17:57
foarte bune
la 03.04.2012, 18:57
imi place
la 03.04.2012, 21:46
Faina combinatie!!
la 04.04.2012, 21:27
buneeeee
la 05.04.2012, 10:34
imi place
COMENTEAZA