Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat
Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri 2 Ian 2011 | 21250 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 02.01.2011, 22:24
icre negre?unde ai ''lasat'' criza,Pusikmea? la multi ani !
la 03.01.2011, 09:55
bune as manca si eu doua
la 03.01.2011, 15:33
arata foarte bine tartinele tale!!!
la 04.01.2011, 20:50
multumesc, teo macar de anul nou sa o lasam naiba de criza si sa mancam bine le-am primit de la tata socru ca nu cumparam eu asa ceva si daca nu era criza
la 08.01.2011, 12:56
bune -bune!
la 15.01.2011, 13:09
si eu am facut tartine dar ale mele erau cu icre negre de capelin
la 15.01.2011, 14:48
vero, ms, D-na mihaela nu stiu ce-s alea banuiesc ca-s mai bune, nu le am cu pestele deloc , nici eu nici doru nu mancam, iar lui andutu nu-i mai dau decat atunci cand o vrea el sa manace ca am ajuns cu el la urgente din cauza pestelui ...am facut si eu aceste tartine pt ca am primit icrele si am zis sa vedem cum sunt, dar nu ne-au placut
la 15.01.2011, 15:00
Danuta , daca nu ai citit articolul ,, pangasius otrava din farfurie '' postat de Anastasia in tipsuri, citeste-l , vezi si comentul meu
Icrele de peste capelin sunt de culoare neagra si mult mai ieftine [ posibil sa fie colorate , nu stiu precis ]. O cutiuta e cam10 lei
COMENTEAZA