Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat

Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri
2 Ian 2011 | 21250 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 02.01.2011, 22:24
icre negre?unde ai ''lasat'' criza,Pusikmea? la multi ani !
la 03.01.2011, 09:55
bune as manca si eu doua
la 03.01.2011, 10:47
la 03.01.2011, 15:33
arata foarte bine tartinele tale!!!
la 04.01.2011, 20:50
multumesc, teo macar de anul nou sa o lasam naiba de criza si sa mancam bine le-am primit de la tata socru ca nu cumparam eu asa ceva si daca nu era criza
la 08.01.2011, 12:56
bune -bune!
la 15.01.2011, 13:09
si eu am facut tartine dar ale mele erau cu icre negre de capelin
la 15.01.2011, 14:48
vero, ms, D-na mihaela nu stiu ce-s alea banuiesc ca-s mai bune, nu le am cu pestele deloc , nici eu nici doru nu mancam, iar lui andutu nu-i mai dau decat atunci cand o vrea el sa manace ca am ajuns cu el la urgente din cauza pestelui ...am facut si eu aceste tartine pt ca am primit icrele si am zis sa vedem cum sunt, dar nu ne-au placut
la 15.01.2011, 15:00
Danuta , daca nu ai citit articolul ,, pangasius otrava din farfurie '' postat de Anastasia in tipsuri, citeste-l , vezi si comentul meu
Icrele de peste capelin sunt de culoare neagra si mult mai ieftine [ posibil sa fie colorate , nu stiu precis ]. O cutiuta e cam10 lei

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking