Tartine cu icre si apio

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
7 Dec 2010 | 8026 vizualizari

Indemnata de curiozitate am cumparat si eu apio -mai pe romaneste tije de telina care sunt de un soi mai special decat cele traditionale si care au un gust senzational de care papilele mele gustative s-au indragostit .

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 07.12.2010, 14:13
la 07.12.2010, 14:27
da sunt buneee,frunzele dau un gust bun si la ciorbe
la 07.12.2010, 14:28
foarte gustos!
la 07.12.2010, 14:31
Ligia eu le-am pus si la pilaf
la 07.12.2010, 14:37
Epu' le-am facut la ,, foame '' cat mai rapid , sunt sigura ca tu ai realiza cu acelasi ingrediente un aperitiv super -elegant
la 07.12.2010, 15:01
un aperitiv bun de tot
la 07.12.2010, 15:09
la 07.12.2010, 15:14
Gustoase si aratoase !
la 07.12.2010, 15:16
repede mai ,, intind '' o tura pentru toata lumea
la 07.12.2010, 15:23
la 07.12.2010, 19:11

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking