Telemea de vaca
Postat de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri 10 Feb 2012 | 6291 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 10.02.2012, 16:24
interesat ,
la 10.02.2012, 16:47
super reteta
la 10.02.2012, 18:26
Ce bunatate!!!!
la 10.02.2012, 20:21
super!!
la 10.02.2012, 20:28
foarte,foarte buna
la 11.02.2012, 18:10
Buna buna
la 13.02.2012, 15:29
interesant
la 23.02.2012, 09:11
foarte buna si sanatoasa
la 18.12.2017, 18:33
Rețeta este pentru brânza dulce de vaci, telemeaua (cașul) se prepară cu cheag și are cu totul altă textură și gust decât ce rezultă din amestecul recomandat.
Preparatul din rețetă este bun, gustos, sănătos, dar nu este telemea, chiar dacă se pune în zerul cu sare, cel mult rezultă o brânză frământată.
Brânza se scurge printr-o sită în care s-a pus un tifon umezit bine stors, altfel trec și bucățele de brânză, iar zerul nu va mai fi limpede.
COMENTEAZA