Telemea de vaca

Postat de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri
10 Feb 2012 | 6291 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 10.02.2012, 16:24
interesat ,
la 10.02.2012, 16:27
la 10.02.2012, 16:47
super reteta
la 10.02.2012, 17:26
la 10.02.2012, 17:28
la 10.02.2012, 18:22
la 10.02.2012, 18:26
Ce bunatate!!!!
la 10.02.2012, 18:35
la 10.02.2012, 20:21
super!!
la 10.02.2012, 20:28
foarte,foarte buna
la 11.02.2012, 18:10
Buna buna
la 13.02.2012, 15:29
interesant
la 23.02.2012, 09:11
foarte buna si sanatoasa
la 18.12.2017, 18:33
Rețeta este pentru brânza dulce de vaci, telemeaua (cașul) se prepară cu cheag și are cu totul altă textură și gust decât ce rezultă din amestecul recomandat.
Preparatul din rețetă este bun, gustos, sănătos, dar nu este telemea, chiar dacă se pune în zerul cu sare, cel mult rezultă o brânză frământată.
Brânza se scurge printr-o sită în care s-a pus un tifon umezit bine stors, altfel trec și bucățele de brânză, iar zerul nu va mai fi limpede.
la 04.06.2021, 20:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking