Tian de legume

Postat de Julie in Mancaruri de legume
29 Iul 2011 | 3042 vizualizari

Tian de legume dupa o reteta frantuzita de Laura Calder. Se prepara intr-un vas rotund, din lut, mai inalt si mai mare in partea de sus, care se numeste tian, de unde si denumirea preparatului. Se poate gati insa si intr-un vas rotund, normal. Tian de legume contine felii fine de dovlecei, vinete, rosii, ceapa si usturoi, gatite lent in cuptor, pana la punctul de topire. O mancare de vara, colorata, gustoasa si sanatoasa, care se poate servi fierbinte sau rece, ca atare sau alaturi de carne ori peste la gratar.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 29.07.2011, 09:12
la 29.07.2011, 09:20
Mi-a placut aranjamentul ptr coacere , de cand l-am primit pe mail
la 29.07.2011, 10:04
bun
la 29.07.2011, 10:08
un gust senzational
la 05.08.2011, 11:58
la 25.06.2021, 10:18

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking