Tkemali - sos georgian pentru carne
Postat de Ksenya in Clasice 7 Sep 2016 | 7338 vizualizari
Tkemali - ტყემალი, este o reteta de sos georgian. Este foarte popular in tarile CSI si in restul lumii. Ideal la preparatele din carne, peste si cartofi si ca adaos in multe alte retete.
Ingredientul principal "busuiocul cerbului" mi-a dat batai de cap pana l-am gasit. L-am descoperit in Sfantul Gheorghe la un festival de film, Delta Dunarii. Se mai numeste si "menta baltii". Multi folosesc in locul lui menta, insa menta ii da oarecum o duritate. Daca va plac provocarile si doriti ceva nou, va provoc s-o incercati!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 07.09.2016, 18:39
interesant! imi place!
la 07.09.2016, 19:42
N.am auzit de asa ceva ❤❤
la 07.09.2016, 21:30
cred ca-i delicios
la 07.09.2016, 21:44
la 07.09.2016, 23:37
hmmm, pare interesant. Dau eu friptura
la 08.09.2016, 08:02
Foarte interesant! O să tot poftesc la sosul acesta până când apar corcodusele anul viitor
la 08.09.2016, 09:22
super!
la 08.09.2016, 19:09
Cred ca e tare bun!
la 09.09.2016, 20:59
Ce fain, ce bine arata!
la 10.09.2016, 10:48
Interesant!
la 11.09.2016, 01:10
Oooo, ce reteta Chiar provocare
la 04.01.2017, 01:32
Minunat... Ramane proiect de viitor, din lipsa de "materie prima"...
COMENTEAZA