Tkemali - sos georgian pentru carne

Postat de Ksenya in Clasice
7 Sep 2016 | 7338 vizualizari

 Tkemali - ტყემალი,  este o reteta de sos  georgian. Este foarte popular in tarile CSI si in restul lumii. Ideal  la preparatele din carne, peste si cartofi  si ca adaos in multe alte retete. Ingredientul principal "busuiocul cerbului" mi-a dat batai de cap pana l-am gasit. L-am descoperit in Sfantul Gheorghe la un festival de film, Delta Dunarii. Se mai numeste si "menta baltii". Multi folosesc in locul lui menta, insa menta ii da oarecum o duritate. Daca va plac provocarile si doriti ceva nou, va provoc s-o incercati!

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 07.09.2016, 18:35
la 07.09.2016, 18:39
interesant! imi place!
la 07.09.2016, 19:42
N.am auzit de asa ceva ❤❤
la 07.09.2016, 21:30
cred ca-i delicios
la 07.09.2016, 21:44
la 07.09.2016, 23:37
hmmm, pare interesant. Dau eu friptura
la 08.09.2016, 08:02
Foarte interesant! O să tot poftesc la sosul acesta până când apar corcodusele anul viitor
la 08.09.2016, 09:22
super!
la 08.09.2016, 19:09
Cred ca e tare bun!
la 09.09.2016, 20:59
Ce fain, ce bine arata!
la 10.09.2016, 10:48
Interesant!
la 11.09.2016, 01:10
Oooo, ce reteta Chiar provocare
la 04.01.2017, 01:32
Minunat... Ramane proiect de viitor, din lipsa de "materie prima"...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking