Toba

Postat de miha in Mezel de casa
13 Dec 2009 | 19712 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 04.06.2011, 10:35
da nu e aceeasi?
la 20.12.2012, 08:42
...fara plamini,ficat,,,se pune carne de la capul porcului se poate adauga si muschi dupa placere ,se ferbe capul pina se desface oasele de pe carne....limba nu se desface niciodata ....dupa afumare se pune din nou la presara ca sa nu prinda aer altfel nu sta timp mai indelungat...
la 29.06.2014, 17:51
Interesant
Ar fi fost bn daca avea si cateva poze asa ca un mic ajutor pt cei incepatori
Ms
la 18.12.2014, 07:07

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking