Toba de Moldova

Postat de miha in Mezel de casa
13 Dec 2009 | 24319 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 18.12.2009, 20:50
la 21.12.2009, 10:19
la 25.12.2010, 09:35
CE BİNE ARATA
la 01.01.2011, 19:27
foarte gustos
la 04.06.2011, 10:34
la 20.12.2012, 08:54
se face fara apa gelatinata dupa ferbere se pune la teasc sa se raceasca 12 ore se afuma in fum cald se pune din nou la tesc ,prin presare cind este calda ca grasimile din interior sa omogenizeze tot continul iar surplusul de grasime iese afara se lasa sa se raceasca ate 12 ore se poate pasta la rece in loc aerist..,pofta buna ...
la 13.12.2013, 06:52
ce bine arata
la 11.12.2014, 18:27

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking