Ingrediente
- 1/2 kg pulpa de porc
- 500 g ciuperci
- un ardei gras rosu
- un morcov mare
- 3-4 fire de ceapa verde
- cativa catei de usturoi
- sare dupa gust
- 200 ml supa de legume
- 2 linguri cu bulion/sos de rosii
- 2 frunzulite de busuioc verde
Mod de preparare
Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei.
Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient.
Tocam ardeiul gras, morcovul, ceapa verde si usturoiul. Le adaugam peste carne si ciuperci, calindu-le usor.
Potrivim de gust cu sare.
Adaugam supa de legume.
Fierbem totul la foc potrivit pana ce da in clocot.
Coloram cu bulion/suc de rosii si continuam fierberea pana ce sosul format capata densitate.
Dupa oprirea focului, presaram busuiocul tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu pulpa de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|