Tocana de iepure cu prune uscate si bere
Postat de ctlina in Iepure 16 Iun 2018 | 4419 vizualizari
Este prima mea reteta cu carne de iepure 😏
Am ales o reteta traditionala franceza din regiunea Nord Pas-de-Calais cu prune uscate si bere. Sosul este delicios si onctuos iar carnea este frageda datorita gatirii in bere.
Am acompaniat-o cu crochete de cartofi dar o salade verde este suficienta dupa parerea mea 😊.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/tocana-de-iepure-cu-prune-uscate-si-bere.html
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 17.06.2018, 15:53
la 17.06.2018, 16:22
Ce preparat minunat ai facut!
la 17.06.2018, 17:04
Arata foarte bine!
la 17.06.2018, 17:08
ce bine suna, dar si de aratat, arata grozav
la 17.06.2018, 22:54
Ce combinatie! Imi ploua in gura!
la 18.06.2018, 21:52
Pfff, o nebunie! Direct la, de probat!
la 19.06.2018, 04:31
Cred că a fost foarte bună și apreciată!
la 22.06.2018, 17:58
Foarte bună!
COMENTEAZA