Tocana de porc la ceaun - Reteta savuroasa ideala pentru gurmanzi

Postat de Constelatialeu in Porc
20 Sep 2015 | 14402 vizualizari

Cea mai buna tocana se face la ceaun, condimentata si gatita la foc de lemne. O bunatate perfecta pentru cei mai mari gurmanzi.  Pentru aceasta Tocana de porc la ceaun - Reteta savuroasa ideala pentru gurmanzi, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: organe porc, piept de porc, jambon, carnati, ceapa, rosii, vin.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 22.09.2015, 08:59
ce-mi plac mancaricile facute la ceau cu putin fum , ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking