Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine

Postat de Constelatialeu in Mancaruri de post
5 Oct 2017 | 4802 vizualizari

Pentru ca-mi plac provocarile si pana si prazul imi place mult, am zis ''hai s-o fac si pe asta cu prazu`''....:))))) asa ca mi-am stors neuronul sa fac ceva ce-mi place sa mananc, deci, praz e ok, ciuperci de asemenea si musai trebuia si un aluat ca asa a cerut Maria Sa Bucatarasul si a iesit ce va sa urmeze in josul paginii.... deci provocare uite-ma...ingredient secret PRAZ.....

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 05.10.2017, 20:00
Multumesc dragutilor....
la 05.10.2017, 20:02
Rodica, am vazut ceva pe masa, ma gandeam ca e ceapa verde!
la 05.10.2017, 20:03
Cleme, de-mi venea praz, ziceam pas! )
la 05.10.2017, 20:43
la 05.10.2017, 21:39
Da, Mirela, așa mi-am închipuit și eu că te-ai gândit...
la 05.10.2017, 23:46
Eu sunt fan- praz , asa ca sunt prezenta Frumoasa prezentare
la 06.10.2017, 07:00
Îmi place!
la 06.10.2017, 10:12
Bravo, Leoaico!
la 06.10.2017, 12:57
Buna!
la 06.10.2017, 15:51
la 06.10.2017, 21:47
la 07.10.2017, 18:19
Yummy, asta-i bună rău!
la 08.10.2017, 08:22
ce idee super
la 09.10.2017, 22:07
Ce idee bună! Minunat arată!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking