Tocana padurarului

Postat de simona72 in Mancaruri de legume
11 Oct 2018 | 631 vizualizari

Reteta care m-a inspirat este aceasta https://www.bucataras.ro/retete/sarmalele-padurarului-de-post-81688.html. La fel ca si Ksenya, principalele ingrediente provin din padure, motiv pentru care am si pastrat denumirea a "padurarului". Nu am facut sarmale, ci o tocana cu multe ciuperci. Diferite soiuri, care se gasesc in aceasta perioada de toamna.  Cantitatile de ciuperci nu trebuie sa fie exacte, este suficient daca aveti cate un castronel din fiecare. De data asta am folosit ciuperci de roua, galbiori si craite. Ciupercile de roua le-am lasat intregi, ele fiind mai mici si mai fragile, iar galbiorii si craitele le-am taiat in felii cam de aceeasi dimensiune.  "Rețeta inspirata de toamna"

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 11.10.2018, 14:17
buna buna
la 11.10.2018, 14:48
Aiii, ce bunătate! Mă mut la pădurar ))
la 11.10.2018, 15:41
Așa-i Meri? Ne mutăm la pădure ))
la 11.10.2018, 17:07
Interesanta!
la 11.10.2018, 17:57
la 11.10.2018, 18:31
Ce pofta mi-ai facut...ma duc dupa padurar....
la 11.10.2018, 18:44
Pfffff, m-ai omorât cu ciupercuțele minunate! Vreau și eu la pădure!!! ) Aseară am făcut și eu dar cu pleurotus ( Bunăciune!
la 11.10.2018, 18:50
Dragii mei, mulțumesc! Eu nu știu când îmi revin )
la 11.10.2018, 20:46
Ce de ciuperci mai papi
la 14.10.2018, 19:58
Foarte, foarte bine arata!
la 15.10.2018, 08:23
wow.. cum arata! mi-e asa pofta!!
la 16.10.2018, 11:29
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Retete Delikat