la 26.01.2010, 13:44 imi ploua in gura , nu alta.... mai ales carnatii afumati sunt nebunie.....
la 26.01.2010, 20:34 wow nu vrei sa ma infiezi...imi place tot ce gatesti...super felicitari
la 26.01.2010, 20:35 Faci ce faci si mai faci o mancare cu carnati, Cu ce ne ploua in gura sa vezi inundatii peste Romania
la 26.01.2010, 23:35 asa e Bunico,ce pofta ne face MIHAELA!
la 27.01.2010, 00:14 dupa cum am spus e sezonul carnatilor , parca toata lumea s-a inteles sa vina in vizita cu cate 1m de carnat , si eu credeti-ma nu-i pot refuza
la 27.01.2010, 00:16 adinacarla te iau de suflet , eu fac supe si tu dulciuri , ce zici ?
la 27.01.2010, 15:51 La voi se aduc carnatii in loc de flori ?
la 27.01.2010, 16:16 cand se taie porcul se duce la rude sau apropiati ,, proaspata '' adica , sorici , ureche [ daca este ], cartabos , carnat , carne si sangerete cine face . regula nescrisa e sa-i platesti cu aceiasi moneda .de exemplu Andrei a fost la revelion la un coleg la tara ,bineinteles ca i-am pus in traista [ straita ],acum a venit Ionut la noi nu cu mana goala ci cu carnat afumat uscat , vin si jinars de prune .