Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati

Postat de mihaelar63 in Porc
26 Ian 2010 | 13324 vizualizari

e anotimpul carnatilor de casa ,pai cum sa nu-i folosim !!!

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 26.01.2010, 13:44
imi ploua in gura , nu alta.... mai ales carnatii afumati sunt nebunie.....
la 26.01.2010, 20:34
wow nu vrei sa ma infiezi...imi place tot ce gatesti...super felicitari
la 26.01.2010, 20:35
Faci ce faci si mai faci o mancare cu carnati, Cu ce ne ploua in gura sa vezi inundatii peste Romania
la 26.01.2010, 23:35
asa e Bunico,ce pofta ne face MIHAELA!
la 27.01.2010, 00:14
dupa cum am spus e sezonul carnatilor , parca toata lumea s-a inteles sa vina in vizita cu cate 1m de carnat , si eu credeti-ma nu-i pot refuza
la 27.01.2010, 00:16
adinacarla te iau de suflet , eu fac supe si tu dulciuri , ce zici ?
la 27.01.2010, 15:51
La voi se aduc carnatii in loc de flori ?
la 27.01.2010, 16:16
cand se taie porcul se duce la rude sau apropiati ,, proaspata '' adica , sorici , ureche [ daca este ], cartabos , carnat , carne si sangerete cine face . regula nescrisa e sa-i platesti cu aceiasi moneda .de exemplu Andrei a fost la revelion la un coleg la tara ,bineinteles ca i-am pus in traista [ straita ],acum a venit Ionut la noi nu cu mana goala ci cu carnat afumat uscat , vin si jinars de prune .

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking