Ingrediente
- 500 g ficatei de pui
- 200 ml lapte
- 4 cepe
- 2 morcovi
- un dovlecel mic
- 2 ardei capia copti
- un pastarnac mic
- 2 linguri pasta rosii
- 4 cartofi potriviti
- sare,cimbru,foi de dafin,boia dulce,patrunjel
- putin ulei
Mod de preparare
Spalam bine ficateii, ii punem intr-un vas si punem lapte peste ei cat sa-i acoperim, aproximativ 200 ml.Punem vasul pe foc si lasam sa fiarba.
Tocam ceapa, morcovul,pastarnacul si dovlecelul.Punem legumele pe foc intr-o cratita cu putin ulei. Lasam sa fiarba, daca este nevoie adaugam putina apa.
Scoatem ficateii din lapte si ii maruntim.Adaugam si ardeiul copt peste legume pe foc, apoi ficateii maruntiti si condimentele.Lasam sa fiarba.
Curatim cartofii si ii tocam bucati. Adaugam in cratita si pasta de rosii si cartofii, apoi o introducem la cuptor. Lasam la cuptor la foc potrivit pana scade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|