Tocanita de caprioara

Postat de katty in Mancaruri cu carne
9 Ian 2017 | 20258 vizualizari

Desi dureaza destul de mult pregatirea carnii, eu zic ca merita asteptarea.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 09.01.2017, 18:02
Arata bine
la 09.01.2017, 18:08
la 09.01.2017, 18:14
Ooooo n-am mancat pana acum carne de caprioara
la 09.01.2017, 18:32
la 09.01.2017, 18:54
Ioi, bunaciune aici la tine!
la 09.01.2017, 19:24
la 09.01.2017, 19:36
la 09.01.2017, 19:37
Imi place ce ai facut . Ai dat acestei carni ce i-a trebuit Inclusiv untura , aceasta fiind o carne seaca .
la 10.01.2017, 00:05
la 10.01.2017, 07:35
N-am papat caprioara , inca
la 10.01.2017, 09:01
la 10.01.2017, 10:20
Interesant!
la 10.01.2017, 13:11
la 10.01.2017, 20:13
Am mancat asa ceva in copilarie.....foarte bună, de altfel!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking