Tocanita de cartofi cu rasol de vitel si kaizer

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
18 Sep 2018 | 3040 vizualizari

 ,,Provocarea  GastroArt " S-a intamplat ca aceasta tocanita sa o prepar chiar in ziua lansarii provocarii cu retete care sa contina si cartofi. S-a mai intamplat sa fierb rasol de vitel dezosat. Zeama am folosit-o ca baza la o ciorba. Carnea mi-a parut cam putina, asa ca am adaugat putin kaizer care a imbogatit gustul tocanei. .

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 18.09.2018, 22:49
Mimi , sincer , Eu as fi capabila sa o mananc si la mic-dejun ))
la 18.09.2018, 22:49
Rodica , multumesc
la 18.09.2018, 22:50
Vasimur
la 19.09.2018, 19:44
Ce bunatateeee! Ce as manca o portie si cu un castravecior murat!
la 20.09.2018, 09:42
Buna!
la 21.09.2018, 10:02
la 23.09.2018, 23:33
Mirela Parca ai dori portie dubla )
la 23.09.2018, 23:34
Rocsi , chiar asa am servit si noi , cu castravecior murat
la 23.09.2018, 23:34
Dantes , multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking