Tocanita de iepure vânat

Postat de Julie in Mancaruri cu carne
6 Iul 2011 | 25414 vizualizari

Carnea de iepure este foarte hranitoare, bogata in proteine, nu contine colesterol, este dietetica, se digera foarte usor fiind bogata in aminoacizi esentiali, este sanatoasa si recomandata de multi medici nutritionisti. Cu carne de iepure se pot prepara ciorbe, sosuri sau fripturi delicioase. Este o carne usoara, savuroasa, a carui gust este apropiat de gustul carnii de pasare. Putem asocia carnea de iepure, in functie de preferinte, cu condimente precum: maghiran, oregano, salvie, scortisoara, anason, nucsoara, rozmarin, cimbru, piper, enibahar si chiar coaja rasa de lamaie. Toate acestea insa, trebuie folosite cu moderatie, pentru a nu denatura gustul usor dulceag al carnii. Iepurele vânat se lasa mai intai la marinat, timp de o zi, pentru fragezire. In cazul in care iepurele este mai tanar, marinarea se face numai pentru 3-4 ore. Carnea iepurelui de casa este mai frageda si nu necesita marinare.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 06.07.2011, 11:31
ma inscriu la o portie
la 06.07.2011, 11:55
am venit si eu
la 06.07.2011, 12:56
bun
la 06.07.2011, 13:48
SI EU
la 06.07.2011, 21:09
la 07.07.2011, 13:34
bun
la 25.11.2013, 08:51
la 25.06.2021, 10:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking