Tocanita din ciuperci de padure

Postat de Pungasa_Rogue in Mancaruri de post
9 Noi 2015 | 10206 vizualizari

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am preparat o tocanita din ciuperci de padure, mai exact o combinatie intre Boletus edulis (hrib, mânătarcă --> in zona mea) si Amanita rubescens (cuci, plopenchi). Ce-mi place cel mai mult la ele este ca in perioada aceasta au fost foarte curate, fara "inamici" sau paraziti sau cum vreti voi sa le ziceti :D Pe langa pozele mele, v-am atasat si 3 imagini de pe internet ca sa vedeti cum arata mai exact. Un mic secret la aceasta tocanita este ca trebuie sa aiba grasime destula si ceapa si marar din plin. Si sa mestecati cat mai des ca sa nu se prinda de vas.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 09.11.2015, 20:47
la 09.11.2015, 21:15
Ce fata vrednicuta !
la 09.11.2015, 21:18
Foarte buna toanita, mai buna ca cea de pui!
la 09.11.2015, 21:24
la 09.11.2015, 21:30
la 09.11.2015, 21:38
ce bune sunt
la 09.11.2015, 21:47
Multumesc tuturor!
la 09.11.2015, 23:14
imi place!
la 10.11.2015, 12:07
Ar merge acum o porție!
la 10.11.2015, 13:56
la 11.11.2015, 10:05
Immmm, nu refuz!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking