Tocanita din pipote si inimi, in sos de rosii - Reteta traditionala gustoasa
Postat de vasimur in Mancaruri cu carne 16 Aug 2020 | 7649 vizualizari
Când eram copil, mama mea obișnuia să ne facă tocăniță, în sos de ceapă și usturoi, din măruntaie (ficat, pipotă, inimă), de fiecare dată când tâia pui, găină, rață sau gâscă. De obicei ne servea tocănița cu piure de cartofi și murături iar eu și sora mea eram încântați, deoarece ne plăcea foarte mult. De data aceasta m-am gândit să fac o variantă de tocăniță, din pipote și inimi de pui, în sos de roșii, pe care nu am mai făcut-o de ceva vreme. O mâncare gustoasă, rapid și ușor de preparat.
Pentru Tocanita din pipote si inimi, in sos de rosii - Reteta traditionala gustoasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pipote si inimi, ceapa, usturoi, rosii, suc de rosii, ardei gras, condimente.
Inapoi la reteta
|