Postat de MIUTA in Mancaruri cu carne 27 Noi 2010 | 13581 vizualizari
La taiatul porcului se pregatesc mai multe feluri de mancare de carne(tochitura,tocanita cu bulion,carne fripta sau tocanita pe care v-o prezint eu acum)
la 27.11.2010, 23:03 Cred ca de cateva ori am mancat mancarica asta, bunicii mei o faceau cand taiau porc ....in copilaria mea, puneau si usturoi in ea. Minunata reteta
la 27.11.2010, 23:17 Multumesc Gaby,Medioto
la 27.11.2010, 23:18 Multumesc Sylvia sigur ai mancat.Daca nu ma insel ai locuit la Nasaud si aceasta mancare se face des pe Valea Somesului de unde sunt si eu
la 27.11.2010, 23:33 ce dor mi-e de cand taiam porcul,ce bunatati de mancaruri faceam
la 27.11.2010, 23:48 super!
la 28.11.2010, 07:09 inainte de craciun?de ce ne faci pofta?oricum arata bine delicios de bine............hmmmmm
la 28.11.2010, 10:13 delicios
la 28.11.2010, 13:42 Multumesc Diaconta,Corina,Mamaieelena,Onuta
la 28.11.2010, 13:54 ce buuun
la 28.11.2010, 23:01 bunnnn 5f
la 29.11.2010, 14:38 buna tocanita dar mai bun ar fi sa taiem un porc
la 12.02.2011, 13:09 sunt nebuna si eu dupa papica aceasta