Tochitura mocaneasca

Postat de Sidy in Porc
16 Oct 2012 | 5361 vizualizari

Tochitura este una dintre cele mai iubite mâncăruri româneşti şi cap de listă pe meniurile restaurantelor cu specialităţi tradiţionale. Tochitura mocaneasca este o mâncare traditională din bucătăria românească, preparată din carne , cârnati (proaspeti sau afumati)si ficat, prăjite la tigaie sau la ceaun si servită cu garnitură din mămăligă cu ouă ochiuri si brânză de burduf sau telemea rasă deasupra, în asociere cu murături si mujdei de usturoi.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 16.10.2012, 09:38
delicioasa
la 16.10.2012, 09:43
apetisant
la 16.10.2012, 09:45
Buna, buna, buna!!!
la 16.10.2012, 09:56
PLACE,PLACE!!!!
la 16.10.2012, 10:34
Buna buna
la 16.10.2012, 10:39
Am sosit la masa
la 16.10.2012, 10:40
delicios
la 16.10.2012, 13:36
ce frumos ai aranjat-o si e super buna
la 16.10.2012, 15:17
vin la masa
la 16.10.2012, 16:15
nu refuz niciodata asemenea bunatate
la 16.10.2012, 22:06
la 16.10.2012, 22:07
un platou absolut senzational la seif cu reteta
la 30.11.2012, 12:47
Sarut mina doamna,o mincare pe cinste.Am facut-o si nu pot descrie in cuvinte.
la 30.11.2012, 14:40
Sa va fie de bine
Parca mi s-a facut pofta de o tochitura....dar macelareasca de data aceasta !
la 26.10.2016, 15:06
Bine mai arata . A la Sidy Mocaneasca cu prezentare moderna . Dar pe mine ma tenteaza )

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking