Tochitura moldoveneasca a la Vladut
Postat de miha in Porc 23 Mai 2010 | 17874 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 24.05.2010, 11:44
Daaaaaaaaaa, imi place tare mult.....si bineinteles ca vreau....................multumesc,Miha!
la 24.05.2010, 14:08
Ah ce bunatate ai facut acolo draga Miha,mmm o bunatate.Felicitari,arata tare apetisant.
la 24.05.2010, 14:44
foarte frumos si gustos! as manca de 3 ori pe saptamana!
la 24.05.2010, 17:23
bravo Miha la tine toate retetele sunt apetisante
la 24.05.2010, 18:52
Miha imi place tochitura ,cred ca nu a mai ramas nimic
la 24.05.2010, 23:51
foarte bine arata miha felicitari si multa bafta la concurs
la 26.05.2010, 23:07
felicitari pentru premiu
la 24.10.2010, 03:25
buna miha...o intrebare am si eu....ai scris: carnea se taie cubulete si se pune la prajit.....te-ai referit la carnea de porc, de pui si la carnati .....ca nu am inteles.Ms si scuze daca intrebarea este neavenita.
la 24.10.2010, 14:18
Toata carnea (ceafa de porc, pulpa de porc, piept de porc, piept de pui,carnaciori proaspeti) se taie cubulete.
la 29.05.2011, 09:56
Si mai bun
COMENTEAZA