Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

Postat de Sylvia in Ton
9 Feb 2015 | 5700 vizualizari

Este inca o reteta din seria bun si sanatos, am gandit reteta in asa fel incat sa fie cu multe proteine, legume sanatoase, cu proteine si fibre in acelasi timp si la final m-am straduit sa dau si o forma frumoasa si apetisanta . Daca am reusit inseamna ca se poate : bun, sanatos si gustos in acelasi timp .

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 09.02.2015, 16:38
Ma bucur ca va place , se poate face cu orice alt peste eu as zice ca un salau ar fi si mai bun . Si este chiar simplu de facut asta imi place la reteta asta
la 09.02.2015, 19:58
Ce bunătate ai făcut
la 09.02.2015, 20:53
Chiar daca nu servesc asa ceva, imi place enorm cu ai aranjat totul
la 29.03.2015, 18:11
la 20.11.2015, 23:45
Am si eu o intrebare,anume, daca tonul e( sau ar trebui sa fie ,asa cum rezulta din titlu) preparat la gratar,atunci de ce se pune in tigaie si se prajeste? Preparat pe gratar e mai sanatos! Zebra.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking