Tort brownie cu branza dulce

Postat de Zamfira in Torturi
1 Mai 2016 | 4279 vizualizari
Tort brownie cu branza dulce

Ingrediente

  • 100 g ciocolată menaj
  • 120 g unt
  • 150 g zahăr
  • 4 ouă
  • 150 g făină
  • 1 praf de copt
  • 300 g brânză de vaci
  • 1 pliculeţ zahăr vanilinat
  • 300 g vişine din compot
  • sare

Mod de preparare

Rupem ciocolata în bucăţele şi o topim împreună cu untul pe bain-marie.

Omogenizăm cu mixerul 2 ouă şi 50 g zahăr, adăugăm puţină sare şi pliculeţul de zahăr vanilinat. Adăugăm ciocolata topită cu untul apoi treptat făina amestecată cu praful de copt.

Punem la scurs vişinele din compot.

Într-un vas amestecăm brânza de vaci cu cele 2 ouă rămase şi restul de 100 g zahăr.

Ungem şi tapetăm cu făină o formă de tort sau tavă de prăjituri de mici dimensiuni(20-24 cm).Turnăm 1/3 din compoziţia de ciocolată în tavă. Deasupra punem din loc în loc din compoziţia de brânză, apoi punem jumătate din vişine, punem din nou aluat cu ciocolată, cu brânză, vişine şi tot aşa.

Punem tava în cuptorul preîncăzit pentru 40-50 minute, foc moderat.

Lăsăm tortul să se răcească complet în tavă şi abia apoi o scoatem şi feliem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort brownie cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tort de Paste

Postat de timea

Tort de Paste

Crema de ciocolata: Inainte de toate pregatim crema de ciocolata care trebuie sa stea la rece peste noapte sau minim 3 ore. Frisca se pune intr-un vas pe foc si se lasa pana devine fierbinte...

Citeste continuarea

Tort cu dulceata de trandafiri

Postat de Ina

Tort cu dulceata de trandafiri

Caramelizam 4 linguri de zahar in cratita in care vom coace bezeaua. ( Eu am folosit tava cu pereti detasabili, in care am pus hartie de copt, asa ca am caramelizat zaharul separat, apoi l-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.05.2016, 19:22
Arata minunat! Paste cu bucurie Zamfira!
la 01.05.2016, 19:24
Multumesc, Sarbatori binecuvantate cu bucurii si sanatate!
la 01.05.2016, 19:33
la 01.05.2016, 19:36
Minunat! Paste fericit!
la 01.05.2016, 19:38
Sarbatori binecuvantate!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking