Tort CADOU
Postat de epurasha2bb in Torturi 10 Apr 2010 | 5597 vizualizari
dedicat soacrei mele Maria care sarbatoreste o frumoasa varsta (nu se spune) pe 13 aprilie .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 11.04.2010, 17:11
fetelor va multumesc din suflet pentru complimente si pentru urari! am sa-i transmit mamei soacre.Acum ne-am intors si am deschis repede calculatorul special sa vad impresiile voastre si ma bucur ca v-a placut.Pentru cine doreste am postat si sectiunea!prima e a lui MIha ! am zis!v pupic si multumesc de vizita!
la 11.04.2010, 17:16
super si sectiunea
la 11.04.2010, 17:21
mersi ela!
la 13.04.2010, 10:23
felicitari si, LA MULTI ANI ! mamei soacre . Vreau si eu un coltisor
la 13.04.2010, 18:09
multumesc danaamih! chiar azi e ziua ei! te servesc cu placere si te mai astept in vizita!
la 03.06.2010, 16:28
Bun venit Unica. Tot ceea ce prepara Epurasha este foarte bine explicat, iar pozele sint de calitate. Sa nu te surprinda ca gasesti retete asemanatoare in blogosfera culinara. Retetele sint ca melodiile vechi si frumoase din folclor, cine le prepara (cinta) le mai adauga un strop din sufletul sau
la 03.06.2010, 19:59
Bine,am inteles!
Daca fac si eu un tort care-mi place si-l postez ,n-o sa zica nimeni ca l-am copiat!
Ca ideea e de acolo,dar munca e a mea si componentele sunt cumparate de mine!
la 03.06.2010, 20:06
Ce bine le zici tu , nene Iancule ....... ( bucataras )
la 03.06.2010, 20:10
Daca chiar ai fi citit reteta ai fi vazut ca am mentionat ce anume m-a inspirat si respectiv decorul de jeleu al lui edith si crema de lapte a lui miha.Nu e nici un secret si aici noi ne facem intre noi retetele care ne plac si mi se pare chiar magulitor sa-ti faca cineva reteta, inseamna ca esei buna.E adevarat ca nu am dat si linkul dar e bine ca l-ai pus tu ! Ma bucur ca ti-am atras atentia si in mod special azi ai decis sa-ti faci cont si sa-mi iei toate retetele la verificat dar eu nu am absolut nimic de ascuns si nu mi-e rusine ca am facut si eu o reteta care contine elemente ispirate de la alte retete.Aceasta reteta are totusi destule elemente de originalitate pe care nu le vei regasi nicunde deci poate am si eu un merit si macar pentru faptul ca mi-a iesit , puteam sa ma inspir de oriunde dar sa nu-mi iasa.In plus de la edith am luat doar modelul de decor din frisca de deasupra, jeleul meu e cu totul altfel facut iar la ea sunt capsuni la mine cirese si trandafiri.Sper sa si inveti ceva daca tot umbli pe aici.Numai bine!
la 03.06.2010, 20:15
bucataras multumesc frumos de apreciere si pentru explicatia frumoasa!
la 03.06.2010, 20:54
felicitari,arata f bine si sunt sigura ca este si la fel de delicios5 furcu de la mine si La Multi Ani soacrei tale
la 04.06.2010, 12:40
Ramonaky multumesc din suflet si bine ai venit printre bucatarasi!
COMENTEAZA