Tort camasa pentru iubirea mea :)

Postat de Anastasia in Torturi
5 Mar 2010 | 9066 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 05.03.2010, 17:13
greu de facut dar cred c-a meritat iubirea ta
la 05.03.2010, 17:17
preferatul meeeeuuu
la 05.03.2010, 17:33
da a fost greu mai ales pentru mine ca e prima mea lucrare cu pasta de zahar eram incepatoare , dar a meritat efortul, a fost foarte mandru de cadou
Ela draga, vezi ca l-am postat speshel for you
la 05.03.2010, 17:48
ma gandeam eusunt sigura ca place tuturor
la 05.03.2010, 18:24
vreau sa incerc si eu ceva de genul de ziua fratelui meu vreau sa-i fac o minge stelista sper sa-mi iasa care e mai gustoasa si mai usor de facut, pasta de zahar sau cea de lapte praf?
la 05.03.2010, 19:13
doamne ce frumos dar ce greu de facut....
la 05.03.2010, 20:17
ionix, eu o prefer la gust pe cea de lapte praf, e mai putin gretoasa ca nu e atat de dulce , dar cea de zahar se lucreaza mai usor pentru imbracat desertul
la 05.03.2010, 20:21
foarte frumoasa opera .Eu nu am avut succes cu pasta de lapte praf ,o modelam si apoi se deforma nu ramanea in forma initiala .Poate nu era bun lp luasem de la dr.otker.
Felicitari
la 05.03.2010, 20:34
ti-am spus eu ca va placea tuturor?
la 06.03.2010, 22:18
pasta de lapte e mai buna pt floricele, figurine decit pt imbracat. Totusi, eu am imbracat cu ea un trenulet cu vagoane. Am lucrat si cu cea de zahar si e mai buna de acoperit suprafete mai mari.
la 05.04.2010, 01:49
felicitari foarte frumos nota 10,5 furculite de la noi
la 24.04.2010, 22:29
Puishor ))))
la 12.01.2011, 10:38
Oauuuuuuuuu!!!
la 15.04.2012, 23:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking