Tort cu alune caramelizate
Postat de alldaycooking in Torturi 22 Oct 2012 | 5629 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 22.10.2012, 14:52
mda, delicios
la 22.10.2012, 15:48
un deliciu
la 22.10.2012, 16:28
tare bun!
la 23.10.2012, 10:44
Bun tare
la 22.01.2013, 09:43
Buna ziua. Ce sa inteleg din "3 linguri de faina piscoturi" si n-am inteles daca am nevoie si de piscoturi, ca nu sunt trecute la ingrediente, dar se gasesc la mod de preparare. Va multumesc, astept, va rog, o lamurire, m-ar interesa sa incerc tortul asta.
la 22.01.2013, 09:55
Andrada,cred ca la blat a folosit in loc de faina obisnuita,faina obtinuta din piscoturile macinate fin.
A pus si un strat de piscoturi,asa cum se vede si din poza,dar probabil a uitat sa le treaca la ingrediente.
Ne mai scapa si noua uneori,nu-i usor de redactat o reteta.
Zi frumoasa si succes cu tortul
la 24.01.2013, 17:12
Draga Dia multumesc frumos pentru ca ai incercat sa clarifici neintelegerea!
Andrada, era vorba de 3 linguri de faina normal si un strat de piscoturi, nu am mentionat cate pentru ca depinde dimensiunea tavii.
COMENTEAZA