Tort cu alune caramelizate

Postat de alldaycooking in Torturi
22 Oct 2012 | 5629 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 22.10.2012, 14:52
mda, delicios
la 22.10.2012, 15:48
un deliciu
la 22.10.2012, 16:28
tare bun!
la 23.10.2012, 10:44
Bun tare
la 22.01.2013, 09:43
Buna ziua. Ce sa inteleg din "3 linguri de faina piscoturi" si n-am inteles daca am nevoie si de piscoturi, ca nu sunt trecute la ingrediente, dar se gasesc la mod de preparare. Va multumesc, astept, va rog, o lamurire, m-ar interesa sa incerc tortul asta.
la 22.01.2013, 09:55
Andrada,cred ca la blat a folosit in loc de faina obisnuita,faina obtinuta din piscoturile macinate fin.
A pus si un strat de piscoturi,asa cum se vede si din poza,dar probabil a uitat sa le treaca la ingrediente.
Ne mai scapa si noua uneori,nu-i usor de redactat o reteta.
Zi frumoasa si succes cu tortul
la 24.01.2013, 17:12
Draga Dia multumesc frumos pentru ca ai incercat sa clarifici neintelegerea!

Andrada, era vorba de 3 linguri de faina normal si un strat de piscoturi, nu am mentionat cate pentru ca depinde dimensiunea tavii.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking