Tort cu blaturi din bezele

Postat de panacris in Torturi
7 Mar 2011 | 5925 vizualizari

Acest tort a fost vedete aniversarii!!! Nu e prea greu de realizat doar rabdare multa sa ai!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 07.03.2011, 17:14
frumos tort,eu rabdare nu am dar am sa incerc sa il fac,
la 07.03.2011, 17:50
delicios
la 07.03.2011, 17:55
la 07.03.2011, 18:41
minunat
la 07.03.2011, 20:57
la 07.03.2011, 21:03
Pentru Sufletista, iti garantez ca daca o sa faci acest tort o sa inveti sa ai si rabdare . Succes!
la 07.03.2011, 23:19
Am si eu o intrebare.. (nu am facut niciodata bezea )...se taie frumos sau se sfarama tot tortul?? ..Ca de bun,banuiesc ca e nemaipomenit..
la 08.03.2011, 08:06
foarte bun
la 08.03.2011, 08:30
Pentru Nicoleta, daca il lasi la rece pana a doua zi se va taia bine cu un cutit foarte subtire!!! Succes!
Ei si daca prima oara nu/ti iese ca la carte si se sfarma , nu/i problema e tare gustos si asa sfarmat
la 08.03.2011, 18:54
perfect
la 11.06.2011, 17:02
interesant
la 25.11.2012, 19:00
ce pofta mi-ai facut! LA MULTI ANI, zmeului!
la 25.11.2012, 19:44
Multumesc Claudia

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking