la 07.03.2011, 17:14 frumos tort,eu rabdare nu am dar am sa incerc sa il fac,
la 07.03.2011, 17:50 delicios
la 07.03.2011, 17:55
la 07.03.2011, 18:41 minunat
la 07.03.2011, 20:57
la 07.03.2011, 21:03 Pentru Sufletista, iti garantez ca daca o sa faci acest tort o sa inveti sa ai si rabdare . Succes!
la 07.03.2011, 23:19 Am si eu o intrebare.. (nu am facut niciodata bezea )...se taie frumos sau se sfarama tot tortul?? ..Ca de bun,banuiesc ca e nemaipomenit..
la 08.03.2011, 08:06 foarte bun
la 08.03.2011, 08:30 Pentru Nicoleta, daca il lasi la rece pana a doua zi se va taia bine cu un cutit foarte subtire!!! Succes!
Ei si daca prima oara nu/ti iese ca la carte si se sfarma , nu/i problema e tare gustos si asa sfarmat
la 08.03.2011, 18:54 perfect
la 11.06.2011, 17:02 interesant
la 25.11.2012, 19:00 ce pofta mi-ai facut! LA MULTI ANI, zmeului!