Tort cu crema de ciocolata si rom

Postat de Elena_Daria in Torturi
1 Iun 2014 | 14272 vizualizari

Acesta a fost tortul meu de Sf. Constantin si Elena, foarte bun si aromat! De fapt este prajitura Carpati, facuta sub forma de prajitura/tort ca si aici http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-crema-caramel-50758.html doar ca schimbat putin crema si am adaugat ciocolata si rom.

Inapoi la reteta

Comentarii (58)

la 02.06.2014, 12:12
Multumesc Anca!
la 02.06.2014, 13:48
superb
la 02.06.2014, 17:16
Multumesc!
la 02.06.2014, 17:23
vrem si noi )
la 02.06.2014, 17:42
i love it
la 03.06.2014, 07:02
grozav
la 04.06.2014, 00:38
Laura
la 04.06.2014, 00:38
Elucu
la 04.06.2014, 00:38
Lia
la 04.06.2014, 21:26
nu va suparati dar e ceva gresit cu reteta: la blaturi spuneti sa se adauge laptele si uleiul dar in lista de ingrediente pentru foi nu e nici lapte nici ulei!
la 04.06.2014, 21:45
Imi cer scuze! Imediat o sa modifice Bucataras...trebuie 10 linguri de ulei, faina cat cuprinde (cca. 600-700 g) si apa se poate inlocui cu lapte!
la 07.06.2014, 00:07
Super
la 23.10.2017, 21:59

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking