Tort cu crema de ciocolata si rom
Postat de Elena_Daria in Torturi 1 Iun 2014 | 14272 vizualizari
Acesta a fost tortul meu de Sf. Constantin si Elena, foarte bun si aromat! De fapt este prajitura Carpati, facuta sub forma de prajitura/tort ca si aici http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-crema-caramel-50758.html doar ca schimbat putin crema si am adaugat ciocolata si rom.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (58)
la 02.06.2014, 12:12
Multumesc Anca!
la 02.06.2014, 13:48
superb
la 02.06.2014, 17:16
Multumesc!
la 02.06.2014, 17:23
vrem si noi )
la 02.06.2014, 17:42
i love it
la 03.06.2014, 07:02
grozav
la 04.06.2014, 00:38
Laura
la 04.06.2014, 00:38
Elucu
la 04.06.2014, 00:38
Lia
la 04.06.2014, 21:26
nu va suparati dar e ceva gresit cu reteta: la blaturi spuneti sa se adauge laptele si uleiul dar in lista de ingrediente pentru foi nu e nici lapte nici ulei!
la 04.06.2014, 21:45
Imi cer scuze! Imediat o sa modifice Bucataras...trebuie 10 linguri de ulei, faina cat cuprinde (cca. 600-700 g) si apa se poate inlocui cu lapte!
la 07.06.2014, 00:07
Super
la 23.10.2017, 21:59
COMENTEAZA