Tort cu crema de mascarpone si cafea

Postat de mirela0911 in Retete Montare D’oro
9 Dec 2018 | 6694 vizualizari

Pentru ca azi am implinit 8 ani de cand sunt pe Bucataras, 8 ani de cand sunt cu voi, oameni dragi si speciali, am hotarat sa sarbatoresc asa cum se cuvine, cum altfel decat cu un tort grozav de bun, curcubeu pe cerul gurii. Dar, se poate prepara acest tort si cu ocazia sarbatorilor de Craciun, care se apopie cu pasi repezi si de ce nu, chiar si de Revelion. Va fi o adevarata placere sa il savurati.  M-a ajutat la acest tort si frisca Montare D'Oro care m-a surprins placut. Este pufoasa, moale si suficient de dulce astfel inca sa nu mai fie nevoie sa adaug zahar.  Asadar, va invit sa savurati o felie de tort delicioasa! :X

Inapoi la reteta

Comentarii (52)

la 11.12.2018, 11:31
Chiar asa e, Rahela! Multumesc!
la 11.12.2018, 11:31
Multumesc, Ksenya!
la 11.12.2018, 11:31
Multumesc, Daniela!
la 11.12.2018, 11:32
Multumesc, Miha!
la 11.12.2018, 11:32
Multumesc, Simo!
la 11.12.2018, 11:33
Laura, multumesc mult!
la 11.12.2018, 11:33
Multumesc, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking