Tort cu cremă de portocale şi jeleu de vişine

Postat de diaconta in Torturi
14 Ian 2016 | 3430 vizualizari

In perioada aceasta a anului parcă nu mă mai satur de gustul portocalei. Pentru momentul trecerii în noul an,am vrut un tort simplu dar foarte gustos.Nici nu mă simţeam foarte inspirată şi oboseala şi-a cam spus cuvântul. Am reuşit însă să mă odihnesc în zilele ce au urmat,deci sper că în noul an voi reuşi să realizez ceea ce îmi voi dori. Mi-aş dori să pot să-mi petrec cât mai mult timp alături de familia mea şi oamenii pe care-i iubesc cel mai mult,să fim sănătoşi,să fim mai toleranţi.Mi-aş dori să pot realiza mult mai mult în plan profesional iar rezultatele să fie pe măsură. Cu toate astea,nu mi-am pus nici o dorinţă anume la trecerea în noul an pentru că ştiu că toate depind doar de mine. Vă doresc şi vouă să fiţi veseli,frumoşi,inspiraţi în alegerile voastre şi norocoşi în noul an.   La mulţi ani!!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 15.01.2016, 08:44
ce frumos e tortul , si cred ca e tare gustos
la 15.01.2016, 08:49
Delicios!
la 15.01.2016, 08:57
foarte frumos ! iar de jeleul de visine, eu m-am indragostit iremediabil
la 15.01.2016, 14:03
superb
la 15.01.2016, 16:34
minunat tortul, dar si delicios!
la 15.01.2016, 18:42
Minunat
la 16.01.2016, 19:29
Este un tort ce imi place enorm!
la 17.01.2016, 18:16
magnific tort,bravo

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking