Tort cu nuca si vanilie
Postat de gaby_d in Torturi 3 Ian 2014 | 7014 vizualizari
Pornind de la ideea Tortului Egiptean, am facut aceste torturi, mult simplificate din lipsa timpului necesar pentru coacerea a 6 foi separat . Cred ca cel egiptean e foarte bun dar si acesta a placut tuturor.N-am poze frumoase facute si nici sectiune (au fost duse in dar :P) dar am postat ceea ce am pentru ca e grozava reteta :P
Inapoi la reteta
|
Comentarii (44)
la 03.01.2014, 22:48
super
la 03.01.2014, 23:45
la 04.01.2014, 22:40
ce frumoase
ca reteta nu imi sunt straine, cam asa facea si mama dar fara frisca si il insiropa bine-bine, asta ne placea la el
de ce nu insiropezi blatul? dauneaza cand e cu frisca? de fapt eu nu puneam frisca la mijloc cand insiropam ca imi alunecau straturile si atunci puneam doar sus mai multa
la 04.01.2014, 22:45
O, daaaa...e minunat fara doar si poate
la 05.01.2014, 20:41
Am stiut ca e tortul tau cand l-am vazut
imi place ideea
la 06.01.2014, 03:32
interesanta chestia cu "mixeaza frisca cu smantana" cred ca este mai racoritor de la smanatana fiind acrisoara nu? Tortul arata mortal iar ideea imi place mult!
Te tzuc!
la 06.01.2014, 10:54
Stii de ce le combin? Penru ca frisca lichida, simpla, nu-mi place de fel la gust. In proportie de 1:1 cu smantana si putin zahar, vanilie sau rom , are gust minunat si textura perfecta pentru ornat.
la 06.01.2014, 10:55
Lia, in general le insiropez, dar la asta fiind subtire felia de blat si avand deja doua creme care inmoaie feliile, nu e cazul
la 08.01.2014, 13:47
bun
la 11.01.2014, 08:42
Ce de torturi , de regim , de regim ))
la 20.01.2014, 22:05
FAVORITE !!!
la 24.01.2014, 17:18
Vai Gaby ai niste idei inunateeeeee Si am zis ca nu mai vreau dulciuri ! Parca pot....
COMENTEAZA