Tort de ciocolata si crema swiss merengue cu capsune

Postat de Poliana in Torturi
23 Iun 2012 | 12277 vizualizari

Pentru ca am lipsit putin de pe aici, m-am gandit sa va aduc ceva dulce si buuun, adik un tort :P Cu tortul acesta am avut emotii, mari...oare imi va iesi asa cum trebuie, daca nu creste blatul, daca nu iese crema, daca nu...nici nu stiti cate mi-au trecut prin cap. Nu mai facusem pana acum swiss merengue buttercream, mi se parea ceva extrem de greu, si ca riscul de a strica totul era mai mare decat mi l-as putea imagina. Am inceput cu blaturile, zic eu partea cea mai usoara din tort. Acum da, pot sa ma dau mare si tare ca blatul a iesit asa cum mi-am dorit, dar inainte de a-l scoate din cuptor, aveam inima cat un purice :)))) Am pregatit toate ingredientele pentru blat cu aprox 2 ore inainte de a-l face.

Inapoi la reteta

Comentarii (54)

la 28.06.2012, 09:35
E mult unt pt ca e si tortul foarte inalt, e normal. Eu folosesc 250 gr unt la tort normal cu 2 randuri de crema. E super tortul tau
la 28.06.2012, 10:23
Timea, da...a fost mare tortul, si poate cantitatea de unt sperie Multumesc pentru aprecieri!
la 28.06.2012, 11:45
Un adevarat deliciu!
la 28.06.2012, 12:59
Panacris, multumesc frumos!
la 28.06.2012, 18:42
Felicitari pentru tort senzational!
la 28.06.2012, 19:35
Superb
la 28.06.2012, 22:04
Miha, multumesc!
la 28.06.2012, 22:04
Gabytza multumesc
la 29.06.2012, 18:22
minunat, la favorite

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking