Tort de ciocolata si crema swiss merengue cu capsune
Postat de Poliana in Torturi 23 Iun 2012 | 12277 vizualizari
Pentru ca am lipsit putin de pe aici, m-am gandit sa va aduc ceva dulce si buuun, adik un tort :P
Cu tortul acesta am avut emotii, mari...oare imi va iesi asa cum trebuie, daca nu creste blatul, daca nu iese crema, daca nu...nici nu stiti cate mi-au trecut prin cap. Nu mai facusem pana acum swiss merengue buttercream, mi se parea ceva extrem de greu, si ca riscul de a strica totul era mai mare decat mi l-as putea imagina.
Am inceput cu blaturile, zic eu partea cea mai usoara din tort. Acum da, pot sa ma dau mare si tare ca blatul a iesit asa cum mi-am dorit, dar inainte de a-l scoate din cuptor, aveam inima cat un purice :))))
Am pregatit toate ingredientele pentru blat cu aprox 2 ore inainte de a-l face.
Inapoi la reteta
|