Tort de clatite cu branza Gouda si rosii
Postat de brie in Aperitive / Garnituri 1 Dec 2009 | 6580 vizualizari
Un aperitiv ce se poate servi atat cald cat si rece.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 01.12.2009, 12:09
Bine ai venit printre bucatarasi. Ai debutat spectaculos
la 01.12.2009, 12:12
bun venit....f interesanta reteta
la 01.12.2009, 13:03
felicitari! si bine ai venit printre noi!
la 01.12.2009, 13:21
felicitari bun venit
la 01.12.2009, 13:56
multumesc frumos tuturor si bine v-am gasit bucurosi
la 01.12.2009, 14:40
Bine ai venit iti urez si eu!
la 02.12.2009, 13:06
bine ai venit alaturi de noi; imi place tare mult tortul tau, ba chiar as si manca o feliuta din el, arata foarte bine!
la 05.12.2009, 18:21
cred ca are gust a pizza, nu??? bun bun
la 05.12.2009, 18:58
nu chiar, aduce mai mult ca un chec aperitiv in genul celui facut de tine dar numai cu legume (eu adaug ciuperci in loc de sunca) si ai mei zic ca seamana la gust tare mult, e chiar bunutz
COMENTEAZA