Tort Dobos
Postat de Ela68 in Torturi 2 Oct 2012 | 9214 vizualizari
by József C. Dobos
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 02.10.2012, 14:49
otetul impiedica zaharul sa devina tare prea repede. Cred ca merge si fara, am mai facut glazura si la alte prajituri si n-a fost mare diferenta. Am combinat la aceasta reteta idei de pe multe site-uri, unguresti. Iar daca la origini asa se spune, am zis sa nu ma dau in laturi si sa incerc si eu asa.
la 02.10.2012, 16:10
doarte bine arata!!!!
la 02.10.2012, 17:32
genial!
la 02.10.2012, 20:25
delicioasa
la 02.10.2012, 20:31
Super arata
la 03.10.2012, 12:51
interesant.super idee
la 03.10.2012, 15:26
faim arata
la 06.10.2012, 00:37
la 07.01.2014, 17:24
COMENTEAZA