Tort Dobos

Postat de Ela68 in Torturi
2 Oct 2012 | 9214 vizualizari

by József C. Dobos

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 02.10.2012, 14:49
otetul impiedica zaharul sa devina tare prea repede. Cred ca merge si fara, am mai facut glazura si la alte prajituri si n-a fost mare diferenta. Am combinat la aceasta reteta idei de pe multe site-uri, unguresti. Iar daca la origini asa se spune, am zis sa nu ma dau in laturi si sa incerc si eu asa.
la 02.10.2012, 14:53
la 02.10.2012, 15:53
la 02.10.2012, 16:10
doarte bine arata!!!!
la 02.10.2012, 17:32
genial!
la 02.10.2012, 20:25
delicioasa
la 02.10.2012, 20:31
Super arata
la 03.10.2012, 12:11
la 03.10.2012, 12:51
interesant.super idee
la 03.10.2012, 15:26
faim arata
la 05.10.2012, 22:23
la 06.10.2012, 00:37
la 07.01.2014, 17:24

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking