Tort Kira - cu mere caramelizate, banane si crema de vanilie
Postat de deyutzky in Torturi 18 Sep 2016 | 3908 vizualizari
Astazi va arat primul tort pe care l-am imbracat in fondat. Trebuie sa recunosc ca am avut emotii, dar la final m-am linistit. Demult voiam sa incerc sa fac un tort imbracat in fondant, dar mereu am amanat pentru ca nu mi se parea prea usor de facut. Pentru ca e primul tort pe care l-am facut cu fondant, am preferat sa cumpar fondantul ca sa fiu sigura ca este ok si nu se intampla nimic neprevazut. Mai jos va voi explica pas cu pas cum l-am folosit. Desi am cautat pe internet informatii legate de aplicarea fondantului pe tort, n-am gasit prea multe detalii legate de acest aspect, insa m-a ajutat o fata tare draga mie care a facut si ea tot pentru prima data un tort cu fondant. Iti multumesc, Camy! Titlul tortului l-am ales dupa numele micutei sarbatorite, care a stiut exact ce vrea si mi-a zis ca isi doreste un tort cu mere si banane. La multi ani, Kira! La multi ani, copil frumos!
Inapoi la reteta
|