Tort Martisor

Postat de susu in Torturi
2 Mar 2010 | 4873 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 02.03.2010, 23:34
spune-mi si mie te rog cum ai facut culoarea aia roz, ca eu am incercat cu sfecla si nu mi-a iesit nimic OOO si ce branduse frumoase ai in fundal!
la 03.03.2010, 07:45
ce frumos decorat...................si ce bun trebuie sa fie
la 03.03.2010, 09:52
Brandusa am amestecat sucul sfeclei coapte in folie nu fierte cu frisca batuta. Eu as fi vrut un rosu aprins dar nu mi-a iesit ar fi trebuie sa pun mai mult suc dar se inmuia frisca rau.
la 03.03.2010, 11:20
Cata arta! Ce frumosss!
Inca ceva care nu i se va arata lui Dani!
la 03.03.2010, 11:53
lasa ca ma fac eu mare si-o sa fac si eu torturi asa momoase... o feliuta, va rog..
la 03.03.2010, 14:25
frumos tare...
la 03.03.2010, 18:25
Multumesc, Susu. Eu am incercat cu suc crud, dar culoarea era ffff pala.
la 03.03.2010, 18:52
E tare dragalas!
la 03.03.2010, 22:33
Eu as prefera sa obtin culori din produse naturale: fructe sau legume dar exact cum ai spus Brandusa culorile nu ies chiar asa aprinse. Eu am vrut un rosu aprins cum este sucul sfeclei dar amestecat cu frisca nu iese decat roz.
la 11.03.2010, 15:51
ff frumos
la 12.03.2011, 14:55
la 02.03.2012, 10:48
Arata minunat!!! Felicitari!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking