Tort Red Velvet, cu crema de branza si lamaie
Postat de diaconta in 25 Noi 2018 | 5444 vizualizari
Acuşi vine Crăciunul, aşa că începem să facem listuţe, de dorinţe, de cadouri, de reţete de preparat, de ingrediente necesare, de testat ca să nu dăm greş, iar cei ce ne trec pragul să fie încântaţi de preparatele noastre.
Tocmai se ivise ocazia pentru a testa o reţetă de tort, pentru că în acest weekend am aniversat-o pe mama. Cumva, întotdeauna când pregătesc un tort pentru ea, iese ceva minunat.
Mă cam bântuia de ceva vreme imaginea unui tort fin precum o catifea, cu gust uşor acrişor, nouă nu prea ne place desertul foarte dulce.
Cum spuneam, dacă tot ne pregătim de Crăciun, nu putea să fie decât un tort în culorile Crăciunului, un roşu vibrant îmbrăcat în Montare D’Oro, de un alb imaculat. Un contrast foarte apetisant.
Am vrut sa modific puţin reţeta clasică a tortului Red Velvet, combinând blaturile rotunde cu o spirală.
Vă recomand cu drag să-l puneţi pe listuţa cu “de încercat”, chiar merita.
Nu vă lăsaţi intimidaţi de reţeta prea lungă, ştiţi doar că îmi place să explic în detaliu, dar aveţi şi poze intermediare ca să înţelegeţi mai bine.
Să vină Crăciunul, zic!! Si Moş Crăciun dacă aţi fost cuminţi.
Inapoi la reteta
|