Tort Red Velvet sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare
Postat de bucatarasa in Dulciuri 17 Mai 2024 | 746 vizualizari
Tort Red Velvet sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare, cunoscut pentru culoarea sa distinctiva si textura catifelata, este un desert apreciat in intreaga lume. Acesta este un tort cu o istorie interesanta si un gust inconfundabil, rezultat dintr-o combinatie de ingrediente specifice care ii confera atat aroma, cat si aspectul sau unic.
Originea si Istoria Tortului Red Velvet
Tortul Red Velvet isi are originea in Statele Unite, unde a devenit popular la inceputul secolului al XX-lea. Una dintre primele sale aparitii documentate a fost in timpul Marei Depresiuni, cand companiile de produse alimentare au inceput sa promoveze colorantii alimentari pentru a stimula vanzarile. Hotelul Waldorf-Astoria din New York este adesea creditat cu popularizarea acestui tort in anii 1920, iar reteta a devenit rapid un favorit in bucatariile casnice.
Inapoi la reteta
|