Tort Red Velvet sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

Postat de bucatarasa in Dulciuri
17 Mai 2024 | 746 vizualizari

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare, cunoscut pentru culoarea sa distinctiva si textura catifelata, este un desert apreciat in intreaga lume. Acesta este un tort cu o istorie interesanta si un gust inconfundabil, rezultat dintr-o combinatie de ingrediente specifice care ii confera atat aroma, cat si aspectul sau unic. Originea si Istoria Tortului Red Velvet Tortul Red Velvet isi are originea in Statele Unite, unde a devenit popular la inceputul secolului al XX-lea. Una dintre primele sale aparitii documentate a fost in timpul Marei Depresiuni, cand companiile de produse alimentare au inceput sa promoveze colorantii alimentari pentru a stimula vanzarile. Hotelul Waldorf-Astoria din New York este adesea creditat cu popularizarea acestui tort in anii 1920, iar reteta a devenit rapid un favorit in bucatariile casnice.

Inapoi la reteta

Comentarii (2)

la 23.05.2024, 13:51
la 28.05.2024, 19:58
Cat de elegant este acest tort!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking