la 22.02.2010, 21:45 Frisca , se bate inainte de a fi pusa pe baie de aburi?arata f. bine!
la 22.02.2010, 21:58 Delicios.
la 22.02.2010, 22:37 nu teo,frisca se pune asa lichida fara sa fie batuta!arata foarte bine adina
la 22.02.2010, 22:38 super bun
la 22.02.2010, 22:41 Cred ca este un deliciu.Felicitari.
la 22.02.2010, 22:51 vai dar ce frumos arata, felicitari...
la 23.02.2010, 08:52 Dragele mele @teo, @silvioara, @bitza, @rocsi, @dicarmencita, @rivka, va multumesc de aprecieri.
Pupicuri la toate..
la 23.02.2010, 09:59 Mai ai, sau pot lua farfuriuta din imagine, ca sa-mi astimpar poftele ?!
la 23.02.2010, 10:30 Super! Arata demential tortul tau
la 23.02.2010, 11:41 @Dnelutza si @violette, s-a terminat asa de repede... dar mai facem...
la 23.02.2010, 15:03 dc nam gelfix......ce merge... eu is in italia
la 23.02.2010, 15:04 arata o nebunie...
la 23.02.2010, 22:12 Cory, gelfixul trebuie sa fie si in Italia numai ca probabil se numeste altfel. Este un praf care se foloseste la legarea dulceturilor, foarte repede, fara sa se mai fiarba mult pana se leaga, ca pe vremea bunici. Daca nu gasesti sila voi, atunci pui clasica gelatina. cca 5 gr. Pupici