Tort Savoare cu Piersici

Postat de adnas54 in Torturi
22 Feb 2010 | 8466 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 22.02.2010, 21:45
Frisca , se bate inainte de a fi pusa pe baie de aburi?arata f. bine!
la 22.02.2010, 21:58
Delicios.
la 22.02.2010, 22:37
nu teo,frisca se pune asa lichida fara sa fie batuta!arata foarte bine adina
la 22.02.2010, 22:38
super bun
la 22.02.2010, 22:41
Cred ca este un deliciu.Felicitari.
la 22.02.2010, 22:51
vai dar ce frumos arata, felicitari...
la 23.02.2010, 08:52
Dragele mele @teo, @silvioara, @bitza, @rocsi, @dicarmencita, @rivka, va multumesc de aprecieri.
Pupicuri la toate..
la 23.02.2010, 09:59
Mai ai, sau pot lua farfuriuta din imagine, ca sa-mi astimpar poftele ?!
la 23.02.2010, 10:30
Super! Arata demential tortul tau
la 23.02.2010, 11:41
@Dnelutza si @violette, s-a terminat asa de repede... dar mai facem...
la 23.02.2010, 15:03
dc nam gelfix......ce merge... eu is in italia
la 23.02.2010, 15:04
arata o nebunie...
la 23.02.2010, 22:12
Cory, gelfixul trebuie sa fie si in Italia numai ca probabil se numeste altfel. Este un praf care se foloseste la legarea dulceturilor, foarte repede, fara sa se mai fiarba mult pana se leaga, ca pe vremea bunici. Daca nu gasesti sila voi, atunci pui clasica gelatina. cca 5 gr. Pupici
la 06.03.2010, 19:30
la 10.03.2011, 17:47

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking