Tortilla de patatas cu ardei si branza

Postat de LauraO in Aperitive / Garnituri
8 Feb 2011 | 7084 vizualizari

Cineva imi vorbea zilele trecute despre bucataria mexicana si spaniola, despre tortilla, paella si frittata. Asa ca m-am ales cu the biggest craving ever pe care a trebuit sa o domolesc right away. Si cum era o situatie de urgenta, am ales o reteta usoara, rapida si satioasa ce aduce o parte din aromele din Peninsula Iberica: tortilla de patatas.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 09.02.2011, 09:14
minunata
la 09.02.2011, 10:04
favo ! si pune la prioritati o tigaie dubla , sa nu te mai chinui
la 09.02.2011, 10:47
la 09.02.2011, 16:41
si eu fac dar pun mai multi cartofi iese mult mai buna,asa se face in spania cartofi sa fie cel putin cat ouale la numar ,sper ca nu te superi
la 10.02.2011, 20:09
@ LUK multumesc!
@Onesta O idee geniala, multumesc de sfat!
@ sufletista E delicioasa cu mai multi cartofi, stiu foarte bine asta, insa cand e vorba de silueta, less is more, nu?
la 06.07.2013, 21:27
La multi ani!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking