Tortul ciobanului

Postat de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri
28 Oct 2010 | 5997 vizualizari

Cred ca nu exista prieten in jurul meu care sa nu faca mamaliga la cuptor cu branza. Mie imi place sa adaptez retele mamei, vecinei, bunicii, sau ale prietenilor mei, iar rezultatul ma incanta foarte mult. De exemplu reteta initila a familiei mele era cu branza de burduf, dar cum mie nu-mi place acest tip de branza l-am schimbat...

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 28.10.2010, 23:10
foarte buna! si eu am facut http://www.bucataras.ro/retete/11299/taci-singhite.html
la 28.10.2010, 23:10
tare bun tortu tau
la 29.10.2010, 10:02
Si mie imi place.
la 29.10.2010, 10:09
Mie mama imi facea taci si inghite amestecand branza cu mamaliga si o baga apoi la cuptor.
la 29.10.2010, 10:10
oricum ar fi, mamaliga cu branza este o combinatie buna si ma bucur ca va place si voua.
la 29.10.2010, 11:33
buna mamaliga cu branza
la 01.11.2010, 12:38
vorba reclamei ,, prea bun , prea ca la tara ''
la 01.11.2010, 21:17
foarte bun...
la 02.11.2010, 07:49
Minunat !!! Si cu niste smantana linga...merge la fix
la 02.11.2010, 14:22
Bine c-am fost la pomana la nasu' , ca altfel si muream de pofta
FAVORITAAAAAAAA !!!
la 07.11.2010, 15:00
daca tot va place mamaliga cu branza, o sa propun o reteta inedita cat de curand...
la 26.09.2013, 15:10
la 05.11.2013, 09:05
mmm...gustos

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking