TORTUL " NAPOLEON "

Postat de anisoara in Torturi
1 Ian 2010 | 64649 vizualizari

Este un tort foarte renumit, un tort care se prepara din aluat in foi - dar si aluatul in foi se prepara prin diferite metode sau in cel mai simplu caz - se cumpara la pravalie. Voi descrie o metoda mai usoara de preparare a aluatului in foi ( o metoda rapida), dar ceva mai tarziu - voi expune alta reteta de aluat in foi, care se poate utiliza pentru prepararea mai multor retete, si in special a acestui tort. Se prepara tortul in 1 ora 40 min . Dupa aceasta reteta se prepara un tort cu d=28 cm si cam de 2.5 -2.8 kg O alta metoda de prepara a aluatului pt acest tort o puteti gasi aici http://www.bucataras.ro/retete/3213/prepararea_aluatului_in_foi.html

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 17.01.2010, 16:17
Cu mare placere Ai niste retete super si merita sa le impartasesti cu noi. Stai linistita, ma ocup eu de eventualele retusuri si toata lumea va intelege retetele tale
la 27.03.2010, 16:09
aceasta reteta este una foarte bine cunoscuta si populara in fostele republici unite, este nelipsita in orce cafenea ati intra din Chisinau si foarte apreciata de multa lume, daca incercati cu siguranta o sa va placa foarte mult
la 27.06.2010, 18:23
la 25.08.2010, 17:24

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking