Trigoane cu branza si marar

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
11 Mai 2020 | 275 vizualizari

Pentru că mai aveam un rest de aluat de foietaj în congelator, m-am gândit să-l prepar rapid, cu o umplutură care ne place mult: telemea de vaci cu ou și mărar. Trigoanele din foietaj sunt bune și cu brânză dulce. Chiar și cu mărar, iar aici îmi amintesc de niște excelente plăcinte poale-n brâu, cu brânză dulce și mult mărar pe care le-am savurat odată și pe care nu le voi uita niciodată. Îmi place mult mărarul și de fiecare dată când adaug acest condiment în mâncare, îmi amintesc de Florin Piersic care spunea într-o emisiune că el ar pune mărar în toate mâncărurile, atât de mult îi place... Pentru că nu aveam în casă brânză de vaci, pentru a ”înmuia” puțin telemeaua, am adăugat cremă de brânză și astfel am obținut rezultatul dorit. Din ingredientele de mai jos am făcut 16 trigoane, dar au fost atât de bune, încât la pozele finale de a doua zi mai rămăseseră doar 6  bucăți. Noroc că am apucat să pozez o primă tranșă scoasă din cuptor...

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 11.05.2020, 17:58
Mulțumesc, Claudia, dar nu este o propunere, mai ales că nu sunt pe placul tuturor ...Este doar o rețetă pe care am făcut-o. Și nouă ne-a plăcut foarte mult...
la 11.05.2020, 18:49
Sunt bune, doar ca le prefer cu branza dulce sau fara marar!
la 11.05.2020, 18:55
Sigur, Mirela, sunt foarte bune și cu brânză dulce. Iar mărarul nu este decât pentru cei care-l preferă...! Mulțumesc frumos!
la 11.05.2020, 20:04
Sunt tare bune si se pot pregati cu orice tip de branza!
la 11.05.2020, 20:20
Așa este, Rocsi... Mulțumesc frumos!
la 11.05.2020, 22:36
minunate!
la 11.05.2020, 23:24
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 15.05.2020, 15:15
Foaarte buneee
la 15.05.2020, 16:03
Daaaa, Cristina... Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking