Turnulete taranesti
Postat de Oana in Aperitive / Garnituri 3 Oct 2009 | 23024 vizualizari
Un aperitiv apreciat de toata lumea, foarte, foarte usor de realizat!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 04.10.2009, 00:19
Dar de ce le zice taranesti?
la 04.10.2009, 00:38
Asa mi-a venit Inventie proprie
la 04.10.2009, 00:59
Le zice taranesti ca a pus steagurile taranilor aia de englezi, elvetieni sau americani, nu vezi?
la 04.10.2009, 01:00
glumeam. pai nu vezi ca-s facute cu rosie, brinza, ceapa si sunca? ti se pare ca e mincare de fitze?
la 04.10.2009, 01:14
Esti tare!
la 04.10.2009, 07:48
Noaptea e lasata de Dumnezeu sa dormiti, nu sa comentati denumirile aperitivelor Oanei.
Eu la turnuletele astea as fi pus deasupra si castraveti sau ardei (pentru diversificarea coloritului pe platou). Ce alte nebunii ai mai facut ?
la 04.10.2009, 11:13
Buni, da, mergeau, dar nu imi ajungea scobitoarea Trebuia sa le fac gen frigarui. Si sa stii ca am fost cuminti, n-am facut nebuni , cel putin nu noi, astia mari Sau ziceai d enebunii culinare?
la 04.10.2009, 17:26
nota 10 ..
la 04.10.2009, 20:52
Multumesc, Ramo!
la 24.12.2010, 11:23
bun buuunnn
COMENTEAZA