Turnulete taranesti

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
3 Oct 2009 | 23024 vizualizari

Un aperitiv apreciat de toata lumea, foarte, foarte usor de realizat!

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 04.10.2009, 00:19
Dar de ce le zice taranesti?
la 04.10.2009, 00:38
Asa mi-a venit Inventie proprie
la 04.10.2009, 00:59
Le zice taranesti ca a pus steagurile taranilor aia de englezi, elvetieni sau americani, nu vezi?
la 04.10.2009, 01:00
glumeam. pai nu vezi ca-s facute cu rosie, brinza, ceapa si sunca? ti se pare ca e mincare de fitze?
la 04.10.2009, 01:14
Esti tare!
la 04.10.2009, 07:48
Noaptea e lasata de Dumnezeu sa dormiti, nu sa comentati denumirile aperitivelor Oanei.
Eu la turnuletele astea as fi pus deasupra si castraveti sau ardei (pentru diversificarea coloritului pe platou). Ce alte nebunii ai mai facut ?
la 04.10.2009, 11:13
Buni, da, mergeau, dar nu imi ajungea scobitoarea Trebuia sa le fac gen frigarui. Si sa stii ca am fost cuminti, n-am facut nebuni , cel putin nu noi, astia mari Sau ziceai d enebunii culinare?
la 04.10.2009, 17:26
nota 10 ..
la 04.10.2009, 20:52
Multumesc, Ramo!
la 24.12.2010, 11:23
bun buuunnn

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking