Turta cu chimen

Postat de Corina33 in Aperitive / Garnituri
19 Oct 2010 | 4878 vizualizari

Excelent aperitiv, sau o garnitura la carne alba, merge perfect cu un vin alb demisec....hîc!

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 19.10.2010, 18:33
Multumesc Anamariaeu va marturisesc ca nu-mi prea placea chimenul, dar incep sa ma razgandesc
la 19.10.2010, 21:27
buuuuuuuuuuuuuuuna.................
la 19.10.2010, 21:36
cori,se poate oare sa rasnesc chimenul...
nu-mi place sa-l zdrobesc printre dinti..e prea puternica aroma arata super ,...turta ta 5f
la 19.10.2010, 21:42
ce aperitiv minunat!
la 19.10.2010, 21:47
Muuuuultumesc Medi!
la 19.10.2010, 21:48
Kamy, daca vrei tu.....dar sa stii ca nu se prea simte ptr ca se inmoaie foarte bine si in plus cred ca am sa pun si eu mai putin data viitoare, doar o lingurams de furcu
la 19.10.2010, 21:49
Multumsc Robertapup printesele
la 19.10.2010, 22:01
bun si mie imi place chimenu la nebunie arata bine
la 20.10.2010, 21:33
5 f + my favourite
la 20.10.2010, 22:36
Lacri,multumesc!
la 20.10.2010, 22:57
Gouda
la 21.10.2010, 16:20
la 21.10.2010, 17:13
e la favo
la 21.10.2010, 18:32
Maria, mersi de furci
la 21.10.2010, 18:32
Nadina

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking