Tuslama

Postat de Doinavar in Vita
12 Feb 2013 | 15025 vizualizari

Cand faci o ciorba de burta, pune putin mai multa burta la fiert, acolo in oala cu zarzavaturile si vei face si o tuslama nemaipomenita. Asa. Ajunge sa scoti o bucata de jumate de kil de burta fiarta si o sa vezi ce bunatate o sa iasa. O chintesenta de gusturi si miroazne. Cand facea bunica mea ciorba de burta, urma tuslamaua si friptura de burta. Zicea bunicu’-meu: Mai Aneto, mai lipsea sa imi faci prajitura si compot din burta asta, ca sa fie tacamul complet.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 12.02.2013, 10:46
place
la 12.02.2013, 11:24
la 12.02.2013, 11:50
Vreau si eu macar sa gust!
la 12.02.2013, 11:54
) amuzant. cat despre mancarea asta, marturisesc ca nu am mancat niciodata, dar arata tare bine
la 12.02.2013, 12:24
Linga tuslama mrge bine mamaliguta si este o gustare calda de nota 10
la 12.02.2013, 12:25
De aratat arata bine, dar zau ca pe mine burta nu ma atrage de nicio culoare.
la 12.02.2013, 12:49
Asa spunea si sotul meu, dar acum, dupa ce l-am convins sa guste, nu se mai satura de tuslama.
la 12.02.2013, 23:28
trebuie sa incerc si eu
la 13.02.2013, 13:27
arata bine, nu am incercat niciodata
la 13.02.2013, 18:55
Incercati si n-o sa va para rau.
la 30.05.2019, 17:10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking