Tuslama
Postat de Doinavar in Vita 12 Feb 2013 | 15025 vizualizari
Cand faci o ciorba de burta, pune putin mai multa burta la fiert, acolo in oala cu zarzavaturile si vei face si o tuslama nemaipomenita. Asa. Ajunge sa scoti o bucata de jumate de kil de burta fiarta si o sa vezi ce bunatate o sa iasa. O chintesenta de gusturi si miroazne.
Cand facea bunica mea ciorba de burta, urma tuslamaua si friptura de burta. Zicea bunicu’-meu: Mai Aneto, mai lipsea sa imi faci prajitura si compot din burta asta, ca sa fie tacamul complet.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 12.02.2013, 10:46
place
la 12.02.2013, 11:50
Vreau si eu macar sa gust!
la 12.02.2013, 11:54
) amuzant. cat despre mancarea asta, marturisesc ca nu am mancat niciodata, dar arata tare bine
la 12.02.2013, 12:24
Linga tuslama mrge bine mamaliguta si este o gustare calda de nota 10
la 12.02.2013, 12:25
De aratat arata bine, dar zau ca pe mine burta nu ma atrage de nicio culoare.
la 12.02.2013, 12:49
Asa spunea si sotul meu, dar acum, dupa ce l-am convins sa guste, nu se mai satura de tuslama.
la 12.02.2013, 23:28
trebuie sa incerc si eu
la 13.02.2013, 13:27
arata bine, nu am incercat niciodata
la 13.02.2013, 18:55
Incercati si n-o sa va para rau.
COMENTEAZA