Tzatziki
Postat de rena in Sosuri 25 Dec 2013 | 9775 vizualizari
Este servit pe masa ca un aperitiv,care insoteste in special carnea la gratar sau la cuptor.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 25.12.2013, 21:46
bun
la 25.12.2013, 21:58
la 26.12.2013, 12:16
la 07.02.2014, 14:17
OBLIGATORIU MARAR ! Cu otetul nu prea sunt de acord. Este suficient de acru de la iaurt, iar maslinele doar pentru decor.
la 07.02.2014, 20:03
marar nu este obligatoriu,otet se pune astfel nu mai este tzatziki nu se inacreste deloc ,uni din Grecia mai renunta la usturoi,iar maslina DA este pentru decor
la 06.03.2014, 01:10
sa nu te superi pe mine dar eu lucrez la rest in buct in cipru de 3 ani si nu se pune otet in tzanzichi si nici marar se pune doar usturoi,iaurt,sare si menta foarte multa,asa le place la greci cu multa menta
la 17.03.2014, 18:51
nu ma supar si eu sunt casatorita cu Grec si sunt de multi ani in Grecia si am mama soacra Grecoaica ea m-a invatat sa-l fac cu menta nu am mancat niciodata in Grecia poate in Cipru se face,dar fiecare il face dupa plac
COMENTEAZA