Tzatziki

Postat de rena in Sosuri
25 Dec 2013 | 9775 vizualizari

Este servit pe masa ca un aperitiv,care insoteste in special carnea la gratar sau la cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 25.12.2013, 21:46
bun
la 25.12.2013, 21:58
la 25.12.2013, 23:31
la 26.12.2013, 08:20
la 26.12.2013, 12:16
la 26.12.2013, 16:21
la 07.02.2014, 14:17
OBLIGATORIU MARAR ! Cu otetul nu prea sunt de acord. Este suficient de acru de la iaurt, iar maslinele doar pentru decor.
la 07.02.2014, 20:03
marar nu este obligatoriu,otet se pune astfel nu mai este tzatziki nu se inacreste deloc ,uni din Grecia mai renunta la usturoi,iar maslina DA este pentru decor
la 06.03.2014, 01:10
sa nu te superi pe mine dar eu lucrez la rest in buct in cipru de 3 ani si nu se pune otet in tzanzichi si nici marar se pune doar usturoi,iaurt,sare si menta foarte multa,asa le place la greci cu multa menta
la 17.03.2014, 18:51
nu ma supar si eu sunt casatorita cu Grec si sunt de multi ani in Grecia si am mama soacra Grecoaica ea m-a invatat sa-l fac cu menta nu am mancat niciodata in Grecia poate in Cipru se face,dar fiecare il face dupa plac

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking